«Повідомили, що з вікон квартири - дим»: подробиці пожежі в одній з багатоповерхівок Луцька

«Повідомили, що з вікон квартири - дим»: подробиці пожежі в одній з багатоповерхівок Луцька

У пожежі, які трапилася в луцькій багатоповерхівці на вулиці Федорова рятувальники, обійшлося без потерпілих. Причини задимлення встановлюються. 

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС області. 

«До служби 101 надійшов виклик про те, що з в місті Луцьку на вулиці Федорова з вікон квартири на 9-у поверсі виходить дим. На місце виклику виїхало три відділення 25-ї ДПРЧ міста Луцьк та та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області. По прибуттю рятувальники включилися в апарати на стисненому повітря для роботи в непридатному для дихання середовище. По автодрабині та через сходовину клітину рятувальники подали водяні стволи на гасіння», - інформували у дописі. 

Зазначається, що о 17:10 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, а о 17:18 її ліквідувати. Потерпілих немає. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, задимлення сталося у суботу, 12 серпня, вулиці Федорова, 8. 

«Повідомили, що з вікон квартири - дим»: подробиці пожежі в одній з багатоповерхівок Луцька«Повідомили, що з вікон квартири - дим»: подробиці пожежі в одній з багатоповерхівок Луцька«Повідомили, що з вікон квартири - дим»: подробиці пожежі в одній з багатоповерхівок Луцька

Читайте також: 

Можливо зацікавить