«Працював» на Волині та Львівщині: поліцейські затримали 21-річного наркоділка

«Працював» на Волині та Львівщині: поліцейські затримали 21-річного наркоділка

Волинські оперативники викрили зловмисника, який займався збутом психотропів на території Волині та Львівщини.

Про це повідомили у поліції Волині.

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю затримали 21-річного зловмисника на одній із вулиць Львова. При собі він мав 30 закладок з, ймовірно, психотропною речовиною Альфа PVP. 

Аби не втратити речові докази, поліцейські провели обшуки у помешканні наркоділка. Там виявили й вилучили 299 готових закладок з психотропами, загальною вагою майже 300 грамів. Окрім цього, після аналізу здобутої інформації правоохоронці встановили місцезнаходження ще 150 грамів заборонених речовин. 

Усе скерували та дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.  

Вартість вилучених психотропів за цінами «чорного» ринку становить понад 250 тисяч гривень.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури йому оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

«Працював» на Волині та Львівщині: поліцейські затримали 21-річного наркоділка«Працював» на Волині та Львівщині: поліцейські затримали 21-річного наркоділка«Працював» на Волині та Львівщині: поліцейські затримали 21-річного наркоділка«Працював» на Волині та Львівщині: поліцейські затримали 21-річного наркоділка«Працював» на Волині та Львівщині: поліцейські затримали 21-річного наркоділка

Читайте також:

Можливо зацікавить