Прикордонник збив велосипедиста: подробиці летальної аварії на Волині

Прикордонник збив велосипедиста: подробиці летальної аварії на Волині

Працівники ДБР розпочали розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди на Волині, в якій загинув 40-річний велосипедист.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла речниця Територіального управління ДБР у Львові Тетяна Муравель.

Аварія трапилася близько 19 години 27 лютого на вулиці Устилузькій. Автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець Держприкордонслужби, наїхав на велосипедиста. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці події.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст. 286 ККУ). Передбачене статтею покарання – позбавлення волі на строк до 8 років. Слідчі дії тривають, встановлюються усі обставини трагедії.

Як зазначив завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, виклик про наїзд на велосипедиста надійшов у швидку близько 19.00. На жаль, чоловік отримав травми, несумісні з життям. Бригада медиків констатувала смерть на місці ДТП.

Читайте також: 

Можливо зацікавить