Примусив палати сцену «Євробачення»: MÉLOVIN запрошує на концерт у Луцьку

MÉLOVIN

У неділю, 14 липня, у Луцьку виступить відомий артист MÉLOVIN.

Концерт відбудеться в РЦ «Промінь» о 19:00.

Той самий артист, який примусив палати рояль і сцену на «Євробаченні» у Лісабоні. Сам Жан-Поль Готьє не міг стримати захвату від його перформансу. А слухачі досі вибухають від кожної появи нашого українського артиста на європейських майданчиках. 

Остaнній рік MÉLOVIN, як і більшість укрaїнців, прaцювaв у волонтерських центрaх, допомaгaв людям, які втратили домівки, зібрав нa користь укрaїнської aрмії чималу суму, дaвaв блaгодійні концерти, виступaв нa площaх різних міст, aби підтримати своїх співвітчизників. 

Найвідоміший «Dreamer» країни виконає ваші улюблені хіти, подарує купу емоцій та насолоди. 

Примусив палати сцену «Євробачення»: MÉLOVIN запрошує на концерт у ЛуцькуПримусив палати сцену «Євробачення»: MÉLOVIN запрошує на концерт у Луцьку

Ця музична подія вразить вас звучанням і яскравістю, запалить вогонь натхнення і подарує сили для здійснення своїх мрій. На вас чекає виконання наживо улюблених хітів: «Ти», «Вітрила», «Dreamer», «Один не один», «З тобою, зі мною, і годі», «Under the Ladder», «Wonder». 

«Концерти MÉLOVIN — це особливі емоції, неймовірна енергія і щира бесіда, які залишаться на все життя. Таку подію не можна пропустити». - зазначають організатори.

Квитки можна придбати за посиланням.

Примусив палати сцену «Євробачення»: MÉLOVIN запрошує на концерт у Луцьку

Читайте також:

 

Можливо зацікавить