Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»

Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»

У Маневичах відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України. Особливою частиною заходу стало вручення державних нагород «Мати-героїня». Почесне звання отримали 27 жительок громади.

На початку урочистостей виступив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, інформують у громаді.

Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх українських воїнів, які загинули за свободу і незалежність рідної країни та поклали квіти до пам’ятного знаку «Назавжди в наших серцях».

Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»

27 жительок Маневицької громади відзначили за значний внесок у виховання дітей, збереження та примноження національних традицій і цінностей. Вручення нагород супроводжувалося щирими привітаннями та квітами.

Урочиста атмосфера, підкріплена виступами дитячих та дорослих творчих колективів, солістів та хореографічних колективів додала заходу особливого настрою. 

Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»Присвячують себе дітям: на Волині жителькам громади вручили почесне звання «Мати-героїня»

Читайте також:

Можливо зацікавить