Путін назвав терміни розміщення ядерної зброї в Білорусі

Путін назвав терміни розміщення ядерної зброї в Білорусі

Російський дактатор запевнив, що «все йде за планом», а також узявся нахвалювати економічні відносини між Росією та Білоруссю.

Про це російський диктатор сказав під час зустрічі зі своїм білоруським колегою Олександром Лукашенком у Сочі 9 червня, пише ТСН.

Розміщення ядерної зброї в Білорусі розпочнеться після завершення 7-8 липня підготування відповідних споруд, повідомив президент Росії Володимир Путін.

Коментуючи питання розміщення тактичної ядерної зброї в Білорусі, Путін традиційно зазначив, що «все йде за плано».

«З точки зору безпеки ситуація стабільна, я навіть сказав би, хороша. Впевнено ми взаємодіємо у цій сфері. З найбільш чутливих питань, про які ми з вами домовлялися, все йде за планом. 7-8 липня закінчується підготовка відповідних споруд, і одразу розпочнемо заходи, пов'язані з розміщенням на вашій території відповідних видів озброєнь. Отже, все за планом, все стабільно», – сказав господар Кремля.

Він також узявся нахвалювати економічні відносини між Росією та Білоруссю, сказавши, що вони розвиваються надзвичайно добре. Водночас Лукашенко зазначив, що державам слід сподіватися лише на себе, а не на скасування санкцій.

Читайте також:

• У Білорусі перебувають близько тисячі російських військових, - прикордонники

• У Польщі закликали готуватися до повстання в Білорусі

• Волинянин згрібав смертоносний графіт та уламки біля зруйнованого реактора в Чорнобилі

Можливо зацікавить