П'яний депутат на смерть збив велосипедиста: що відомо про ДТП

П'яний депутат на смерть збив велосипедиста: що відомо про ДТП

В Івано-Франківській області депутат Калуської міської ради Тарас Барнич збив на смерть велосипедиста. Політик ймовірно був у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє «Телеграф»

Інцидент стався вчора близько 17:00 поблизу села Голин Калуського району Івано-Франківської області. Інформацію про смертельну ДТП поширили  ЗМІ.

П'яний депутат на смерть збив велосипедиста: що відомо про ДТП

Повідомляється, що на Івано-Франківщині депутат Калуської міської ради Тарас Барнич у стані алкогольного сп'яніння на смерть збив велосипедиста.

Згідно з інформацією, депутат перебував за кермом автомобіля Volvo. У тому ж напрямку на велосипеді рухався пенсіонер. Барніч збив його з ніг. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Зараз депутата Тараса Барнича затримано. За цим фактом відкрито кримінальну справу. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зазначимо, за номером Тараса Барнича журналістам відповів чоловік, тричі перепитав, хто саме телефонує, потім сказав, що він не є власником телефону і про пригоду нічого не знає.

У приймальні міського голови Андрія Найди повідомили, що такої інформації до них не надходило. Про місцеперебування Барнича їм також нічого не відомо, адже він депутат і у нього вільний графік роботи.

«Може, передавали на 102 чи ДСНС, але нам не повідомляли. Вчора було засідання сесії міської ради, він на ньому був. Засідання розпочалося о 10-й годині і тривало приблизно до 14:00-15:00», — сказала жінка, яка представилась «заміною» секретаря.

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області також відреагували на цю подію.

П'яний депутат на смерть збив велосипедиста: що відомо про ДТП

«Така ДТП була. На фейсбук-сторінці поліції області ви можете отримати навіть детальну інформацію з фотографіями. (щодо того, що за кермом був Барнич): Ми знаємо, що за кермом був депутат однієї з місцевих рад, а ім'я, прізвище це уже персональні дані, які ми не розголошуємо»,- йдеться у заяві.

Вказаний вік збігається з віком і місцем проживання депутата.

Читайте також:

Можливо зацікавить