РФ іде на штурм із новою тактикою: ситуація на Авдіївському напрямку різко загострилася

нова тактика росіян на Авдіївському напрямку

Росіяни намагаються йти на штурм на Авдіївському напрямку, повідомив офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.

Про це він розповів в ефірі каналу «Еспресо»

«Наразі ворог проявляє активність у малих групах, із 4-5 осіб. Завдання окупантів - дістатися до якоїсь точки, чи то підвал, чи будь-яке інше приміщення, і там закріпитися. Таке завдання їм ставить командування РФ. Так вони хочуть просунутися і досягти якихось цілей», - розповів він.

За його словами, ЗСУ постійно виявляють спроби окупантів просунутися і знищують їх.

 «Нещодавно в районі Первомайського йшла ворожа група. Двох ми вже задвухсотили, за іншими поки що полюємо», - каже український офіцер.

За його словами, ситуація напружена всюди, адже намагається деморалізувати українців, застосовуючи обстріли населених пунктів.

«Також постійно прилітає С-300. По наших позиціях ворог б'є КАБами. Росіяни сподіваються, що це нас якось деморалізує і ми відступимо. Але нічого такого не відбувається. ЗСУ знають своє завдання. Ми зміцнюємо рубежі оборони, вдень і вночі ця робота проводиться. Також ми створюємо різні "сюрпризи" для ворога, зокрема й дистанційне мінування», - додав Цехоцький.

Читайте також:

Можливо зацікавить