РФ утримує на північному кордоні з Україною тисячі військових: генерал назвав цифру

РФ утримує на північному кордоні з Україною тисячі військових: генерал назвав цифру

 Біля північного кордону з Україною Росія утримує близько 21,8 тисячі військовослужбовців. Ситуація залишається контрольованою.

Про це розповів генерал Наєв  

Росія створила й утримує угруповання загальною чисельністю 20 тисяч осіб. Військові постійно ведуть розвідку, здійснюють обстріли прикордонних районів, а також активно нарощують інженерно-фортифікаційне обладнання місцевості.

«Відмічаються заходи з переозброєння підрозділів на новітні або модернізовані зразки озброєння», - розповів Наєв.

Командувач також відзначив, що з боку Республіки Білорусь, з метою посилення кордону, крім підрозділів прикордонної служби, вздовж кордону утримується близько 1800 осіб зі складу збройних сил.

Військові та правоохоронні органи на постійній основі проводять заходи бойової підготовки, нарощують системи спостереження та інженерно-фортифікаційне обладнання вздовж кордону

В рамках так званої "Союзної держави" Білорусь продовжує надавати посильну допомогу Росії у війні проти нашої країни шляхом постачання та ремонту озброєння і військової техніки.

«На підприємствах військово-промислового комплексу білорусі здійснюється виробництво нових та переробка застарілих боєприпасів, з подальшою їх передачею в інтересах Збройних сил Росії», - відзначив Наєв.

Читайте також:

Можливо зацікавить