Рік жив на вивісці магазину та не давав себе впіймати: у Житомирі врятували кота-пранкера. Фото

Рік жив на вивісці магазину та не давав себе впіймати: у Житомирі врятували кота-пранкера. Фото

У Житомирі піймали рудого кота, який рік жив на вивісці магазину та не давав себе спіймати.

Про це повідомляє «Суспільне»

 Кота містяни ловили протягом року. Коли він кричав, перехожі викликали рятувальників і зоозахисників, проте чотирилапий постійно від них ховався. Після від'їзду служб він знову повертався на своє місце.

Люди прозвали тваринку котом-пранкером. Найчастіше він гуляв вивіскою, спав на ній, а прокинувшись, голосно кричав, привертаючи до себе увагу.

«Ще минулого року ми кілька разів викликали і рятувальників, і платну вишку з «люлькою», щоб зняти кота, але щойно вони приїжджали і підіймали цю «люльку», кіт тікав. Те ж саме було, коли ми з дівчатами підіймалися нагору – поки ми йшли туди, кіт теж одразу тікав», – розповіла директорка магазину Світлана.

Все ж одного разу «пранкера» зловили. Та невдовзі він повернувся на вивіску.

«У вівторок, 27 червня, я поїхала ставити котоловку для рудого. Я взяла сіточку і намастила паучами – вологим котячим кормом. Мабуть, він був дуже голодний, бо відреагував на них і почав просити в мене їжу. Він потягнувся, щоб з'їсти, я його схопила за шкірки і затягла всередину та запхнула в котоловку», – розповіла місцева зоозахисниця Людмила Охотнікова.

Рік жив на вивісці магазину та не давав себе впіймати: у Житомирі врятували кота-пранкера. ФотоРік жив на вивісці магазину та не давав себе впіймати: у Житомирі врятували кота-пранкера. Фото

Зараз кіт на спостереженні у ветеринара. Він їсть і набирає вагу, оскільки має виснажений вигляд.

Читайте також:

Можливо зацікавить