Родина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм Михалевським

Втрати України

У суботу, 1 червня, на Волині прощалися з полеглим захисником сержантом Сергієм Михалевським. Захисник вважався безвісти зниклим з 10 травня 2023 року.

Про це повідомляє Ратнівська громада.

Вся родина більше року жила у чеканні, у молитвах.

Але, на жаль, 29 травня 2024 року звістка про загибель Сергія Арсентійовича обпекла серця родини Михалевських.

Він був справжнім захисником та опорою для своєї сімʼї, хорошим сімʼянином та другом для односельчан, відповідальним та щирим для побратимів. Його додому з перемогою чекав старенький батько.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і пам'ять Герою!

Родина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм МихалевськимРодина більше року жила у молитвах: на Волині прощались з Героєм Сергієм Михалевським

Можливо зацікавить