Росія перекинула резерви й пішла на штурм важливого вузла на сході

Росія перекинула резерви й пішла на штурм важливого вузла на сході

Російські окупанти продовжують наступальні дії, незважаючи на те, що зазнають втрати.

Про це розповів начальник служби зі зв'язків з громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Напередодні ворог здійснив 55 спроб наступів по всій лінії фронту, з яких на Лимансько-Куп'янському напрямку – 15.

За його даними, окупанти намагалися штурмувати село Синьківка поблизу Куп'янська, де нещодавно їхні підрозділи ще раз зазнали втрат.

 «Вони як зомбі їдуть по одній і тій же дорозі, де їх техніку вже знищували. Там лежать руки і ноги їх «200-х», а вони і далі продовжують туди їхати. В принципі, нехай так і залишається», – підкреслив представник Сухопутних військ.

Він каже, що на всьому Лимансько-Куп'янському напрямку ворог також здійснив 618 артилерійських та мінометних обстрілів. У відповідь Сили оборони знищили 257 окупантів та 43 одиниці техніки.

«Ворог не припиняє спроби атакуючих дій. Зрозумілі його напрямки наступу. Не рахується з людськими втратами, а свої атаки супроводжує технікою. Успіхів на Лимансько-Куп'янському напрямку у ворога немає », – зазначив український офіцер.

Фітьо додав, що ворог активно використовує техніку практично на всіх ділянках фронту. Втім, українські воїни готові до такого сценарію, так що наша артилерія і FPV-дрони зупиняють наступальні потуги агресора дуже швидко.

Читайте також: