Росіяни намагаються загнати ЗСУ у вогневі мішки на Запоріжжі: подробиці

Росіяни намагаються загнати ЗСУ у вогневі мішки на Запоріжжі: подробиці

ЗСУ на Запорізькому напрямку поступово продавлюють оборону російських окупаційних військ, розширюючи лінію фронту. Відступаючи, загарбники намагаються заганяти українських військових у вогневі мішки.

Про це розповів боєць «Легіону Свободи» Костянтин Денисов в ефірі «Еспресо».

«У районі Роботиного тривають бої високої інтенсивності. З обох боків працює артилерія. Ворог підіймає в небо авіацію, йдуть стрілецькі бої. На цьому напрямку ми маємо тактичні успіхи, але це дається нам дуже важкою ціною. Окупанти намагаються контратакувати. У районі Роботиного працюють російські професійні підрозділи, але ми їх вже достатньо потріпали», - зауважив Денисов.

За словами бійця, авіацією й ударними БПЛА «Ланцет» ворог полює за українською технікою, а FPV дронами – за нашою піхотою.

«Внаслідок якісної розвідки, ЗСУ поступово протискають оборону ворога, розширюючи лінію фронту. Окупанти намагаються заганяти наших хлопців у вогневі мішки. Тобто росіяни відступають, а потім намагаються накривати артилерією й авіацією з флангів. Але Сили оборони не дають у таке себе затягнути», - підкреслив Денисов.

Читайте також:

Можливо зацікавить