Росіяни різко активізувалися: під Мар'їнкою йдуть жорстокі бої

Росіяни різко активізувалися: під Мар'їнкою йдуть жорстокі бої

Росіян різко активізувалися на Таврійському напрямку, але при цьому основна частина боїв відбувається в районі Мар'їнки на Донбасі.

Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, пише «Главред»

«Російські окупанти після втрат позицій у попередній період різко збільшили на нашому напрямку свою активність. Провели 41 бойове зіткнення за минулу добу. Якщо докладніше, то більшість з них було в районі Мар'їнки та Красногорівки. Це більше 15 бойових зіткнень», – повідомив він.

Також, за словами офіцера, росіяни намагалися поліпшити становище в районі селища Ластівчине - біля Авдіївки. ЗСУ також відбили атаки російських окупантів на Шахтарському та Запорізькому напрямках.

«Ворог такою своєю активізацією продовжує втрачати людей. У минулу добу його загальні втрати на нашому напрямку склали 309 осіб», - сказав він

Штупун також підкреслив, що за останні шість діб втрати російських окупантів на Таврійському напрямку становлять не менше 250 осіб на день.

Пізніше в українському Генштаб повідомили про те, що Сили оборони мали успіх на схід від Андріївки під Бахмутом і виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Читайте також:

Можливо зацікавить