Розкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лиха

Розкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лиха

У неділю, 17 липня, бизько 16 години Цмінах на Маневиччині пронісся буревій, який наробив багато лиха.

Про це повідомили на сторінці Маневицької селищної ради. 

«Шквалистий вітер зі зливою повалив десятки дерев, частково пошкодив 3 житлові будинки та 4 господарські споруди. На щастя обійшлося без людських жертв», - йдеться у дописі. 

Стихія тривала недовго, всього близько 2-ох хвилин, однак встигла частково розкрити дахи Цмінівського ліцею, дитячого садочку, закладу культури, адмінбудівлі, де розміщується робочий кабінет старости, магазину. Від сильного вітру з коренем повиривало дерева в центрі села та пошкодило лінії електричних мереж, мобільний зв’язок та вуличне освітлення.

Для усунення наслідків буревію на місці працюють відповідні служби.

Розкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лихаРозкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лихаРозкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лихаРозкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лихаРозкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лихаРозкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лихаРозкриті дахи та повалені дерева: У селі на Волині буревій наробив лиха

Нещодавно у Тернополі внаслідок зливи затопило чимало вулиць, а буревій зламав щонайменше 5 дерев та позривав сітки із вікон.

Можливо зацікавить