Щирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. Фото

Щирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. Фото

6 серпня у Ківерцях в останню дорогу проводжали свого Героя –  командира відділення зенітного ракетного взводу зенітно ракетної батареї зенітно ракетного дивізіону 14 ОМБр Владислава Бичка.

Про це повідомляють у Ківерцівській міській раді

«Він був надійним товаришем, завжди готовим підставити плече у важку хвилину. За це його любили й цінували, таким його виховали батьки. Добрий, щирий, працьовитий, чудовий син, чоловік, товариш. Владислав Бичок боровся за волю і свободу нашої держави і щиро вірив у те, що Перемога вже скоро прийде на нашу землю. Вірив і віддав в ім’я цієї Перемоги найцінніше – життя»,- йдеться у повідомленні.

Жалобна хода пройшла від дому захисника до собору та місцевого кладовища.  Жителі громади на колінах зустрічали траурний кортеж.

 Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

Щирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. ФотоЩирий і добрий син, чоловік, товариш: на Волині попрощалися з молодим військовим. Фото

Можливо зацікавить