Серце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем Остапчуком

Поховання військовий

У середу, 20 березня, на Волині провели в останню дорогу 56-річного сержанта Ігоря Остапчука.

Про це повідомляє Володимирся міська рада.

Його серце не витримало і зупинилось 18 березня на рівненському полігоні, де артилерист обіймав посаду інструктора навчального батальйону і займався підготовкою військовослужбовців до виконання бойових завдань.

Ігор Остапчук мав відповідний досвід, адже відслужив два роки в АТО ще на початку російсько-української війни, а з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації знову долучився до захисту батьківщини, ставши до лав Збройних Сил України. Брав участь у визвольних боях на Київщині та Харківщині, отримав важке поранення, а вже після одужання став інструктором полігону.

Багато років свого мирного життя Ігор Остапчук присвятив шахтарській справі, згодом працював на птахофабриці.

Чимало теплих і добрих слів про померлого захисника, про його небайдужість та патріотизм говорив настоятель Свято-Василівської церкви, у якій відбувався чин похорону воїна, отець Тарас Стефура.

«Ми в неоціненному боргу перед воїном та його родиною», – наголосив міський голова Ігор Пальонка і від імені усієї громади висловив слова співчуття мамі, дружині, сину, сестрі та усій згорьованій родині нашого захисника.

Від церкви і до рідного Заріччя проводжали Героя коридором шани мешканці громади. Поховали його на Шистівському кладовищі.

Серце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем ОстапчукомСерце не витримало і зупинилось: на Волині попрощалися із захисником Ігорем Остапчуком

Можливо зацікавить

війна в Україні

Вивозив побратимів не на броні, а у цивільному джипі-пікапі: на війні загинув Герой з Луцька Юрій Сілюк

війна загибель
відео

Важке поранення стало смертельним: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Ксенофонтовим

війна прощання

Вважали безвісти зниклим: на Волині прощатимуться із Героєм Романом Кондратюком

Донеччина бої журналіст

«Попри кров та біль бачила навколо себе прекрасне»: спогади по молоду Героїню з Волині

мобілізація хвороба

Ожиріння, діабет та недостатня вага: з якими хворобами ендокринної системи не можуть мобілізувати

війна загибель

Дві втрати в громаді на тиждень: на війні загинув Герой з Волині Михайло Мельницький

переселенці

Пережила смерть обох дітей, дві окупації і майже в 70 років стала єдиною опорою для 10-річного онука

доброволець війна

Міг не йти на війну: загинув доброволець з Луцька Влад Чайка

війна загибель

Скорботна звістка: у бою загинув Герой з Волині Леонід Ковальчук