«Серйозний суперник»: відомий екстренер «Волині» розповів про шанси «Динамо» в Лізі Європи

«Серйозний суперник»: відомий екстренер «Волині» розповів про шанси «Динамо» в Лізі Європи

У середу, 25 вересня, футболісти київського «Динамо» проведуть стартовий матч в груповому раунді Ліги Європи – з «Лаціо» (Італія). Колишній тренер луцької «Волині» Мирон Маркевич розповів, чого очікує від динамівців у поєдинку в німецькому Гамбурзі.

Про це пише Sport.ua.

Маркевич переконаний, що київському клубу вдасться дати бій італійцям.

«Підопічні Олександра Шовковського своєю грою в поточній єврокубковій кампанії заслужили схвальних відгуків. На мою думку, кияни додали в усіх компонентах й головне, що стали швидше ухвалювати рішення на футбольному полі.

До речі, це добре, що динамівці генеральну репетицію перед іспитом з «Лаціо» провели в УПЛ саме з «Рухом» - молодою, амбітною командою, яка не боїться авторитетів. Львів'яни завдяки інтенсивності, бажанню боротися до кінця часто створювали загрози біля воріт киян й це повинно стати для них уроком. Сподіваюся, що робота над помилками буде проведена, бо «Лаціо» - суперник більш серйозний, хоча й втратив кількох провідних гравців. Так, «Лаціо» не на провідних ролях в Серії А, але в італійських клубів завжди був високий рейтинг на міжнародній арені.

Все ж, я переконаний, що динамівці дадуть бій «Лаціо», – розповів тренер.

Довідково:

Мирон Маркевич розпочав тренерську кар'єру у луцькому «Торпедо». А у сезоні 1991-1992 він був головним тренером ФК «Волинь».

Читайте також:

Можливо зацікавить