«Швидка» поспішала на виклик: подробиці вечірньої ДТП на околиці Луцька

«Швидка» поспішала на виклик: подробиці вечірньої ДТП на околиці Луцька

У вівторок, 7 листопада, в Луцьку на вулиці Дубнівській сталася ДТП за участю швидкої та автомобіля «Нісан».

На щастя, обійшлося без постраждалих, лише автомобілі отримали механічні пошкодження, пишуть Волинські новини

Як зазначили у пресслужбі патрульної поліції у Волинській області, до правоохоронних органів повідомлення про ДТП надійшло о 18:00. Повідомляли, що на вулиці Дубнівській відбулося зіткнення карети швидкої допомоги та легковика.

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, з'ясували, що водійка автомобіля «нісан», рухаючись перехрестям з круговим рухом, не надала дорогу та не забезпечила безперешкодний проїзд кареті швидкої допомоги, яка здійснювала заїзд з увімкненим спеціальним звуковим сигналом та маячками синього кольору. Швидка їхала на виклик. Унаслідок цього відбулося зіткнення.

Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На водійку «нісана» патрульні склали протокол за статтею 124 кодексу України про адміністративні порушення (йдеться про порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Водії були тверезі.

Патрульні закликають усіх учасників руху з розумінням ставитися до роботи екстрених служб (поліція, швидка, ДСНС). Та нагадують, що у разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком або спеціальним звуковим сигналом водії мають дати дорогу та забезпечити його безперешкодний проїзд.

Читайте також: 

Можливо зацікавить