Ситуація на фронті: Зеленський розповів про важку битву за Донбас та подякував військовим

Ситуація на фронті: Зеленський розповів про важку битву за Донбас та подякував військовим

Тривають важкі битви за Бахмут і Соледар, що у Донецькій області, за Кремінну на Луганщині та за інші міста і села на сході України.

Відповідну  заяву зробив президент України Володимир Зеленський під час свого вечірнього звернення.

Президент зазначив, що важка битва за Донеччину триває. Йдуть бої за Бахмут, Соледар та Кремінну, а також і за інші міста й села України.

«Хоча ворог і зосередив найбільші свої сили саме на цьому напрямку, наші воїни - Збройні сили України, усі сили оборони й безпеки - захищають державу. Я дякую кожному солдату, сержанту й офіцеру бригад та інших армійських підрозділів, які хоробро і стійко виконують поставлені завдання», - повідомив Зеленський.

Окрім цього, Володимир Зеленський подякував бійцям підрозділу «Кракен» за рішучі дії по знищенню ворога в районі Соледару, а також воїнам Інтернаціонального легіону ГУР МО та підрозділу «Шаман», які обороняють Бахмут.

Читати також:

  • 13 січня, український президент відзначив дві бригади, які міцно утримують позиції у Соледарі та завдають російським окупантам величезних втрат.
  • Український президент позбавив громадянства України чотирьох народних депутатів України. Зокрема, Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна.

Можливо зацікавить