Скандал на Волині: ветеран війни поскаржився на хамство водія маршрутки

Скандал на Волині: ветеран війни поскаржився на хамство водія маршрутки

25-річний волинянин Рувим Ройко бачив жахи Маріуполя та Донеччини. Чимало його побратимів загинули. Чоловік нині на лікуванні, адже має численні травми, зокрема ушкоджений суглоб і контузії. Соцмережами шириться допис батька захисника. Мовляв, із його сином нечемно повівся водій маршрутки та змусив оплатити проїзд

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», передає ІА «Волинські новини».

«Зайшов у маршрутку, сів, а водій кричить, що хтось не заплатив. Я йому показую посвідчення учасника бойових дій. Він каже: ну є посвідчення, але гроші треба платити. Я йому вийняв і показав посвідчення інваліда ІІ групи пожиттєво. А він: все одно треба платити гроші. Я дав гроші. Мені треба було їхати», – пригадує Рувим Ройко.

Він їхав із села Прилуцьке маршруткою, яка прямувала до Піддубців, очевидно, приміського сполучення. Каже, що пасажири розраховувалися готівкою.

Образило чоловіка те, що ніхто з пасажирів не відреагував на ситуацію.

«Ти воєнний, ти ніхто. Тебе ніхто не помічає, – говорить Рувим Ройко. – У Луцьку то багато де пригощають. Ти хочеш заплатити гроші, а вони не беруть. Сьогодні ходив підстригтися, то в барбершопі теж не взяли грошей. За каву біля головного корпусу ВНУ ніколи не брали грошей. Вони кажуть просто: за вас проплачено. А в маршрутці 17 гривень треба заплатити».

Захисник звернувся до водія, який вимагав у нього гроші за проїзд: «Я хотів би замість нього поїздити маршруткою, а він, щоби замість мене туди пішов. Просто помінятися б місцями. Хоч би на пів дня пішов… Якби вижив. Туди, в Піски, закинути».

Начальник відділу транспорту Волинської ОВА Назар Романюк повідомив виданню ВСН, що про конфліктну ситуацію йому стало відомо з матеріалів у ЗМІ, проте щоб розібратися у ній, потрібна більш конкретна інформація про маршрут, час поїздки тощо.  

«Ми дуже хочемо розібратися у даній ситуації, але нам потрібно розуміти, про який конкретний маршрут йдеться, якого перевізника і водія. Через Прилуцьк і Піддубці курсують декілька автобусів. Хоча б час поїздки, щоб через систему «Безпечне місто» по камерах визначити той автобус. Оскільки такої інформації немає, просимо, аби Рувим Ройко зв'язався з нами за тел. (0332) 77-81-34 та розповів деталі. Нам потрібні ці елементарні дані, щоб все з'ясувати», - зазначив посадовець.

Читайте також:

Можливо зацікавить