«Контролери взяли дівчинку в облогу»: скандал у луцькому тролейбусі. Відео

«Контролери взяли дівчинку в облогу»: скандал у луцькому тролейбусі. Відео

У Луцьку у тролейбусі стався конфлікт між дівчиною, яка не могла заплатити за проїзд, та контролерами.

Таке відео опублікувала лучанка Валентина у фейсбуці.

За словами очевидиці конфлікту, інші пасажири захистилися за дівчину та хотіли заплатити за неї, але контролери не дозволили цього зробити.

«Луцьк, тролейбус контролери зловили дівчину в якої не було грошей, пів тролейбуса хотіли за неї заплатити, але контролери взяли її в облогу і повези на кінцеву», - написала лучанка Валентина.

Як повідомив у коментарі виданню ВСН керівник Луцького підприємства електротранспорту Анатолій Миронюк, пасажир без квитка немає права їздити у транспорті. Якщо його піймав контролер без квитка, то пасажир повинен заплатити штраф і оплатити проїзд. 

«Якщо ж інші пасажири згодні заплатити за нього штраф і оплатити проїзд,  то в принципі таке допускається», - сказав він. 

Як акцентував посадовець, якщо ж у людини немає з собою коштів і вона відмовляється платити штраф та оплатити проїзд, відповідно контролер таку людину повинен доставити до відділку поліції для складання адмінпротоколу.

«Пасажир немає права їздити без квитка, особисто, коли у мене немає коштів на проїзд, я ходжу пішки», - підсумував Анатолій Миронюк.

Читайте також:

Можливо зацікавить