Скандальний Нацвідбір: зірковий сопілкар з Волині поділився, чи зможуть alyona alyona та Jerry Heil перемогти на «Євробаченні»

Скандальний Нацвідбір: зірковий сопілкар з Волині поділився, чи зможуть alyona alyona та Jerry Heil перемогти на «Євробаченні»

Перемога alyona alyona та Jerry Heil на Нацвідборі-2024 викликала хвилю дискусій в мережі. Тепер про співачок та їхню конкурсну пісню висловився сопілкар «Kalush Orchestra» з Волині Тимофій Музичук.

Музикант поділився своїми думками щодо скандального треку «Teresa & Maria». Крім того, переможець «Євробачення-2022» припустив, чи зможуть українські виконавиці здобути перемогу на пісенному конкурсі цьогоріч, пише 24 канал.

Учасник «Kalush Orchestra» розповів, що, на його думку, Нацвідбір-2024 «був потужний» і всі конкурсанти виявились дуже сильними. Так, в трійку його фаворитів увійшли Yagody, Yaktak і alyona alyona з Jerry Heil.

«Я був упевнений на 80%, що alyona alyona з Jerry Heil переможуть. Якесь таке було внутрішнє відчуття»,– зізнався музикант.

Сопілкар вважає, що конкурсний трек артисток дуже сильний. Він навіть зізнався, що додав його до свого плей-листа. Водночас Музичук підкреслив, що перемога співачок залежить від того, як вони виступлять і як будуть готуватися до самого «Євробачення».

«Я думаю, вони представлять Україну дуже круто і виступлять сильно. Я, звісно, бажаю їм удачі, терпіння та наснаги, оскільки на Євробаченні потрібно дуже багато працювати та їхати туди тільки за перемогою», – додав виконавець.

Читайте також:

Можливо зацікавить