Скільки коштує проживання у гуртожитку для студентів педагогічного коледжу та Волинського медінституту

Скільки коштує проживання у гуртожитку для студентів педагогічного коледжу та Волинського медінституту

Наразі у Луцьку активно триває заселення студентів до гуртожитків навчальних закладів, в які вони вступили.

Журналісти ВСН вирішили дізнатися, скільки коштує проживання у гуртожитках КЗВО «Луцький педагогічний коледж» та КЗВО «Волинський медичний інститут».

Гуртожиток комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» забезпечує студентів проживанням у гуртожитку, що розташований неподалік коледжу, навпроти Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, за адресою: вулиця Глушець, 39.

Гуртожиток розрахований на 630 місць.

Скільки коштує проживання у гуртожитку для студентів педагогічного коледжу та Волинського медінституту

Тут є всі належні умови для проживання, навчання, організації дозвілля студентської молоді. Зокрема, функціонує кімната для відпочинку, спортивний та актовий зали, комп’ютерний клас, аудиторія для самопідготовки, санітарно-побутові приміщення, магазин продовольчих товарів.

Оплата за проживання в гуртожитку:

  •  для здобувачів освіти за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр – 604 грн. за місяць;
  • для студентів освітнього ступеня бакалавр – 800 грн. за місяць.

Гуртожиток комунального закладу вищої освіти «Волинський медичний інститут» Волинської обласної ради є структурним підрозділом Інституту, який призначений для проживання здобувачів освіти під час навчання в закладі освіти, слухачів відділення післядипломної освіти на період проходження підвищення кваліфікації, працівників Інституту, які не мають постійного місця проживання, тощо.

 Жила площа у гуртожитку Інституту надається на період навчання в закладі освіти, проходження інтернатури та інший період, визначений договором: у вигляді окремого ліжко-місця за спільного проживання одиноких осіб однієї статі та окремого жилого приміщення для відокремленого проживання однієї особи або сім’ї.

Скільки коштує проживання у гуртожитку для студентів педагогічного коледжу та Волинського медінституту

Вартість проживання у гуртожитку станом на 01 липня 2024 року становить:

  • 604 грн. для здобувачів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр»
  • 800 грн. для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», «Магістр».

Для одержання в користування жилого приміщення (ліжко-місця) у гуртожитку Інституту на поточний навчальний рік особа подає заяву на ім’я ректора Інституту. Заява на поселення до гуртожитку Інституту може бути подана в паперовій або електронній формі. За наявності права на першочергове поселення до заяви на поселення додаються копії документів, що підтверджують відповідний статус.

Рішення про надання студенту жилої площі у гуртожитку приймає ректор Інституту на підставі подання комісії з поселення в гуртожиток Інституту за погодженням з органами студентського самоврядування Інституту.

Черговість надання жилої площі у гуртожитку, у тому числі право на першочергове забезпечення осіб пільгових категорій, встановлюється відповідно до вимог законодавства. Вступники можуть бути поселені в гуртожиток на тимчасово вільні місця на період складання вступних іспитів за направленням приймальної комісії.

Читайте також:

 

 

 

 

 

Можливо зацікавить