Скільки волинян отримали права та зареєстрували автівок у 2023 році

Скільки волинян отримали права та зареєстрували автівок у 2023 році

50 тисяч заявок від громадян щодо реєстрації транспортних засобів надійшло у сервісні центри МВС Волині та близько 45 тисяч громадян отримали посвідчення водія. Загалом до місцевих бюджетів волинські сервісні центри перерахували понад 12 мільйонів гривень. 

На Волині функціонує чотири сервісних центри МВС: у селі Струмівка, місті Ковель, місті Камінь-Каширськийта місті Нововолинськ. Про найпопулярніші адміністративні послуги, що були надані громадянам у 2023 році виданню ВСН розповів керівник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області Олександр Семчишин

«У 2023 році здійснено 54 223 тисячі реєстраційних операцій з транспортними засобами, з них зареєстрували вперше майже 16 тисяч транспортних засобів, що було ввезено з-за кордону та видано більше 44 082 посвідчень водія (видача, обмін), з них більше 10 тисяч осіб стали водіями вперше», - зауважив Олександр Семчишин.

Скільки волинян отримали права та зареєстрували автівок у 2023 році

Також працівники мобільного сервісного центру МВС здійснили 22 виїзди у найвіддаленіші куточки Волині, де надали майже 717 адміністративних послуг.

«За минулий рік від системи сервісних центрів МВС у Волинській області перераховано до місцевих бюджетів 12 341 800 грн. Також скористатися нашими послугами можна не виходячи з дому, а саме онлайн, через Кабінет Водія, портал Дія та отримати документи за допомогою засобів поштового зв’язку, зокрема й за кордоном», - зазначив Олександр Семчишин.

Читайте також:

Можливо зацікавить