Скільки заробило луцьке підприємство на паркувальних місцях

Скільки заробило луцьке підприємство на паркувальних місцях

Луцьке підприємство, що опікується паркомісцями, за минулий рік отримало 3 мільйони гривень доходів. Близько 300 тисяч гривень із них - за надання платних послуг із паркування автівок.

Функціонування інфраструктури автомобільного та міського транспорту, надання послуг з паркування автомобілів, надання в оренду власного нерухомого майна, управління нерухомим майном, технічне обслуговування та ремонт автомобілів у Луцьку забезпечує КП «АвтоПаркСервіс».

Чистий плановий дохід підприємства за минулий рік склав 3 мільйони гривень, а за 2022 рік - на один мільйон гривень менше. Про це стало відомо зі звіту підприємства.

«Протягом 2023 року переважна частина доходів підприємства складалась із надходжень, отриманих від надання послуг із бронювання місць для паркування автотранспорту на вулиці Єршова», - йдеться у звіті КП «АвтоПаркСервіс».

Зокрема, від надання платних послуг із паркування автомобілів фізичним та юридичним особам у минулому році підприємство отримало 284,1 тис. грн доходів, що на 86,4 тис. грн більше, ніж за 2022 рік.

Також у 2023 році КП «АвтоПаркСервіс» забезпечувало паркування автівок на відведених паркувальних майданчиках, що розташовані на вулицях Карпенка-Карого, 1– 26 паркомісць (в т. ч. чотири безоплатних місця, що передбачені для осіб з інвалідністю), Кривий Вал – 26 паркомісць (в т. ч. чотири безоплатних місця, що передбачені для осіб з інвалідністю) та на спеціальному обладнаному майданчику для платного паркування транспортних засобів на вулиці Глушець, 1 (150 паркомісць).

У підприємстві зазначили, що введення в експлуатацію паркувального майданчика на вулиці Кравчука, розрахованого на 96 місць для автівок, відкладено у зв’язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття на цій вулиці.

До слова, у 2024 році підприємство планує отримати чистий плановий дохід у розмірі 2 мільйони 129 тисяч гривень.

Читайте також:

Можливо зацікавить