Скорортили кількість маршруток, які курсуватимуть із Луцька в Боголюби на вихідних

Скорортили кількість маршруток, які курсуватимуть із Луцька в Боголюби на вихідних

У  зв’язку з перейменуванням вулиць у Луцькій міській територіальній громаді  (у Луцьку - Карбишева на Корсака Івана, Чернишевського - на Державності) та у с. Боголюби (40-річчя Перемоги на Центральну), виконавчий комітет Луцької міської ради оптимізував приміську автобусну мережу.

Про це стало відомо у середу, 24 липня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Виконком вирішив внести зміни в додаток до рішення від 18.12.2023 № 758-1 «Про затвердження мережі приміських автобусних маршрутів загального користування Луцької міської територіальної громади», вказавши:

  •  Для автобусного маршруту № 56 «Луцьк – Озденіж»:

шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках: вул. Корсака Івана, вул. Конякіна, вул. Захисників України, пр-т Соборності, пр-т Перемоги,  пр-т Василя Мойсея, вул. Винниченка, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького (вул. Глушець, вул. Паркова), вул. Ковельська, с. Зміїнець, с. Милуші, с. Княгининок, с. Сирники, с. Іванчиці, с. Озденіж (місця міжзмінного відстою на вул. Корсака Івана та у с. Озденіж).

  • Для автобусного маршруту № 57 «Луцьк – Боголюби»:

шлях за маршрутому прямому та зворотному напрямках: вул. Корсака Івана, вул. Конякіна, вул. Карпенка-Карого, пр-т Перемоги, пр-т Василя Мойсея, вул. Винниченка, вул. Шевченка, вул. Державності, вул. Ковельська, с. Зміїнець, вул. Центральна у с. Боголюби (місця міжзмінного відстою на вул. Корсака Івана та у с. Боголюби на вул. Центральній);

Також з метою оптимізації кількості автобусів на приміському маршруті № 57 «Луцьк — Боголюби» зменшили кількість транспортних засобів у вихідні дні:  у суботу — 3 автобуси, у неділю — 2 автобуси (на сьогодні у вихідні дні працює по чотири автобуси).

Читайте також: 

 

 

Можливо зацікавить