Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»

Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»

У середу, 6 грудня, на трасі «Київ-Чоп» у селі Горбаків Рівненського району сталася смертельна ДТП. Зіткнулися легковик «Дачіа Логан» та вантажівка ДАФ. 

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Рівненщини. 

За даними слідства, 54-річний киянин, водій автомобіля «Дачіа Логан», із невстановлених поки причин допустив зіткнення із напівпричепом попутної вантажівки «ДАФ» під керуванням 65-річного жителя Волинської області.

Водій легковика та його пасажир, 89-річний житель Києва, від отриманих травм загинули на місці події. Їхні тіла із понівеченого авто деблокували рятувальники.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 КК України.

Транспортні засоби у рамках кримінального провадження вилучені.

Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»Смертельна ДТП на Рівненщині: у вантажівку волинянина влетіло авто «Дачіа Логан»

Читайте також: 

Можливо зацікавить