Старший син проходить військову службу в ЗСУ: багатодітній волинянці вручили нагороду

Старший син проходить військову службу в ЗСУ: багатодітній волинянці вручили нагороду

У Поворській громаді вручили державну нагороду «Мати-героїня» мешканці с.Озерне Лілії Іванівні Ткачук, яка народила і виховала 5-х дітей.

Нагороду вручили у четвер, 13 червня. Про це повідомили у Поворській громаді.

Старший син Іван нині мобілізований і проходить військову службу в ЗСУ. Донька Яна після здобуття професійної освіти працює у Польщі. Ще один дорослий син Богдан сумлінно трудиться електриком в одному з медичних закладів області. Двоє молодших дітей Андрій і Дарина є учнями ОЗСО «Поворський ліцей».

«Лілія Ткачук гідно виконує свій материнський обов'язок, діти зростають добрими, порядними і працьовитими людьми. Бо й сама мама, маючи 23 роки трудового стажу, не цурається ніякої роботи, є прикладом старанності та працелюбності. Нехай щасливо складається доля у всіх дітей родини Ткачуків та швидше настануть мир і перемога в Україні, як найголовніша умова будь-якого успіху!», - пишуть у громаді.

Старший син проходить військову службу в ЗСУ: багатодітній волинянці вручили нагородуСтарший син проходить військову службу в ЗСУ: багатодітній волинянці вручили нагороду

Читайте також:

Можливо зацікавить