Судили тренера-гастролера, який у Луцьку крав автомобільні ковпаки

Судили тренера-гастролера, який у Луцьку крав автомобільні ковпаки

Житель Ковеля приїздив у Луцьк і крав автомобільні ковпаки. За це чоловік отримав 1,5 року іспитового терміну та відшкодував завдані збитки потерпілим.

У період з 11 до 30 січня 2024 року було зафіксовано дев’ять випадків крадіжок, пишуть Волинські новини, посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду.

У восьми з них Дмитро М. крав ковпаки з автомобілів марки «Опель», одного разу – з Фольксвагена. Згодом чоловіка затримали правоохоронці.

Обвинувачений свою вину повністю визнав і щиро розкаявся. Також повідомив, що відшкодував завдані збитки потерпілим.

Про волинянина відомо, що він працює тренером з плавання, розлучений, вперше притягується до кримінальної відповідальності, за місцем роботи характеризується позитивно, має низку нагород, дипломів та подяк.

Потерпілі у своїх заявах не наполягали на призначенні суворого покарання обвинуваченому. Останній зобов’язався дотримуватися бездоганної поведінки.

У підсумку Дмитра М. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.4 КК України. Йому призначили п'ять років позбавлення волі, які замінили на один рік та шість місяців іспитового терміну.

Читайте також:

Можливо зацікавить