Тарифи від Київстар: для тих, хто хоче отримати все й одразу

Тарифи від Київстар: для тих, хто хоче отримати все й одразу

Якщо ви шукали вигідний варіант для користування зв'язком, інтернетом вдома та телебаченням, то ми маємо гарні новини. Київстар тарифи Все разом — це один платіж на місяць і безліч корисних функцій, щоб завжди залишатися на зв'язку та бути в курсі останніх подій. Давайте більш детально розглянемо, що пропонує оператор своїм абонентам.

Які плани шукати для підключення?

Щоб отримати весь комплекс послуг від оператора необхідно попередньо перевірити:

  • чи доступний для підключення обраний вами план (зручно робити в особистому кабінеті на сайті або в додатку Мій Київстар);
  • наявність покриття послуги Домашній інтернет за вашою адресою на сайті.

Якщо все в порядку, то оберіть найзручніший з варіантів:

  • Все разом Перевага;
  • Все разом Сила;
  • Все разом Наснага;
  • Все разом Міць.

Активувати пропозицію можна кнопкою «Підключити» та виконанням покрокових інструкцій у додатку чи на сайті.

Тарифи від Київстар: для тих, хто хоче отримати все й одразу

Мобільний зв'язок в рамках тарифів Все разом

Абонент може телефонувати на номери мережі, на інших операторів, стаціонарні по Україні та за кордон. Всі тарифи підтримують роумінг, щоб додати комфорту подорожам та залишатися на зв'язку з важливими людьми. А щоб робити це вигідно можна підібрати базові умови або скористатися іншими вигідними пропозиціями.

Крім того, ще доступні SMS-повідомлення та мобільний інтернет. З такого розмаїття тарифів клієнт може підібрати саме той тарифний план, що задовольнить його за обсягами послуг та вартістю. 

Домашній інтернет за вашою адресою

В рамках Все разом Київстар пропонує користуватися інтернетом для вашого дому. Надається безлімітний обсяг даних на швидкості до 100 Мбіт/с або до 1 Гбіт/с. Щоб активувати послугу потрібно замовити виклик майстра у звичайному режимі (займає 2-3 дні) або з послугою Швидке підключення, щоб в той же день користуватися інтернетом. Компанія пропонує додаткові послуги: з відстрочення платежу на 7 днів, тимчасове припинення користування, зміну адреси, статичну IP-адресу. Крім того, щодня ведуться роботи з покращення енергонезалежності мережі, щоб користувачі завжди залишалися онлайн.

Київстар ТВ — нескінченні розваги на ваших пристроях

Абоненти тарифів Все разом мають доступ до національних та популярних іноземних каналів з новинним, розважальним та дитячим контентом. Залежно від тарифу їх може бути 93, 393 чи 435. З детальним переліком можна ознайомитися на сайті. Також можна скористатися бібліотекою телесеріалів та фільмів, щоб не пропускати рейтингові стрічки та кінематографічні новинки.

Суперсили, щоб зробити тарифи краще

Кожен абонент може рамках тарифу Все разом може активувати послугу без доплат — Суперсилу. Залежно від плану, це можуть бути: 

  • безлімітні дзвінки на номери інших операторів та міські по Україні;
  • повідомлення без обмежень;
  • благодійні внески на підтримки ЗСУ;
  • хвилини за кордон;
  • додатки без плати за трафік;
  • SIM для другого пристрою та інші.

Обирайте одну Суперсилу з переліку або змінюйте її кожні 4 тижні, щоб зробити зв'язок ще зручніше.