Телевізори, пікапи, автобуси та вантажівка: Волинська ОВА передала прикордонникам техніку. Фото

Телевізори, пікапи, автобуси та вантажівка: Волинська ОВА передала прикордонникам техніку. Фото

Волинському прикордонному загону – 106 років. З нагоди річниці створення голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко привітав прикордонників з їхнім святом та передав їм техніку.

Зокрема, генераторами, телевізорами, зарядними станціями, пікапами, бусами, причепами, автобусами та вантажівкою вдалося забезпечити прикордонників Волинській ОВА у співпраці з волонтерами та бізнесом області. Окрім того, за кошти обласного бюджету придбали системи відеоспостереження. Про це повідомив Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці.

Частина техніки слугуватиме для захисту кордону з Білоруссю в межах Волині, а частина – вирушить на схід, щоб допомогти прикордонникам виконувати бойові завдання на передовій.

«Опісля в пам’ять Героїв-прикордонників та з нагоди 106-ї річниці створення Волинського прикордонного загону зіграв у турнірі з мініфутболу серед представників державних і силових структур області. Насамкінець зазначу, що волинські охоронці рубежу – взірець безпеки та професіоналізму. Вони облаштовують кордон з білоруссю, захищають нашу країну далеко за межам Волині, з честю виконують обов’язки, які на них покладають», - написав Юрій Погуляйко.

Читайте також: 

Можливо зацікавить