Тероборонівці Волині попереджають краян: «Обережно, міни!»

Тероборонівці Волині попереджають краян: «Обережно, міни!»

Аби зробити північні державні рубежі України ще захищенішими і ще неприступнішими, тероборонівці області, мінують прикордонні райони Волині. Вони закликають жителів прикордоння бути максимально уважними при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг і йдучи до лісу

Про це йдеться на  телеграм-каналі 100 Окрема Бригада ТрО Волині.

«Аби зробити північні державні рубежі України ще захищенішими і ще неприступнішими, у прикордонних районах Волинської області силами нашої бригади облаштовано систему інженерних загороджень – зокрема, мінно-вибухових. Ділянки МВЗ марковані табличками «Обережно міни!», – йдеться у повідомленні. 

Річ у тім, що такі мінні загородження, облаштовані на випадок ймовірного сухопутного вторгнення гібридних військ рб та рф, потребують обережного та відповідального ставлення.

Максимально уважними треба бути при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг і під час відвідування лісових масивів! Якщо діє заборона на відвідування таких масивів – її треба беззастережно дотримуватись!

Під час грози виникають додаткові ризики щодо мінно-вибухових загороджень. У цьому випадку варто взагалі відмовитися від пересування дорогами у прикордонних районах!

«Після Перемоги та розмінування всіх територій ми неодмінно повернемося у наші прикордонні ліси й почуватимемося безпечно в будь якому куточку рідної держави! Все буде Україна!», – запевняють тероборонівці.

Нагадаємо, що тероборона Волині ретельно вгризається у волинську землю, щоб, у разі потреби, боронити її. 

Можливо зацікавить