З квадрокоптерами та службовими собаками: третій день поспіль на Волині тривають пошуки зниклої дівчини. Оновлено

З квадрокоптерами та службовими собаками: третій день поспіль на Волині тривають пошуки зниклої дівчини. Оновлено

19 лютого до пошуків зниклої три дні тому 17-річної студентки на Камінь-Каширщині залучили майже 250 людей.

Як розповіла Суспільному інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, дівчина зникла неподалік села Угриничі.

«За допомогою у пошуках звернулися її друзі, саме з ними вона відпочивала поблизу лісопосадки, відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила в автомобілі, тому зв'язатися з нею не вдалося», — говорить Марина Балдич.

В поліції додали, що у пошуках беруть участь дві з половиною сотні людей: поліцейських, рятувальників, прикордонників, лісової охорони та місцевих жителів. Вони проходять усі прилеглі території. Залучили спеціалістів із квадрокоптерами та кінологів зі службовими собаками.

Рятувальники-водолази обстежили акваторію річки Стохід. Наразі пошуки результатів не дали. Речник Держслужби із надзвичайних ситуацій в області Володимир Нестеров каже: обстежили понад три тисячі квадратних метрів водойм та прибережну територію.

З квадрокоптерами та службовими собаками: третій день поспіль на Волині тривають пошуки зниклої дівчини. ОновленоЗ квадрокоптерами та службовими собаками: третій день поспіль на Волині тривають пошуки зниклої дівчини. Оновлено

За словами речника Держслужби із надзвичайних ситуацій в області, пошуки ускладнені тим, що на території, де вони тривають, багато боліт і чагарників.

Читайте також: 

Можливо зацікавить