Тищенка відсторонили від керівництва осередком «Слуги народу»

Тищенка відсторонили від керівництва осередком «Слуги народу»

Народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко перестав бути головою Закарпатської обласної організації партії.

Як повідомляє пресслужба Слуги народу в Telegram у вівторок, 19 липня, голова політсили Олена Шуляк своїм розпорядженням достроково припинила повноваження Тищенка.

Рішення ухвалили згідно зі статутом партії та погодили з головою політради СН Давидом Арахамією.

Тимчасово виконувати обов'язки голови обласної організації буде Віктор Микита. Він має до 19 жовтня провести конференцію Слуги народу, де оберуть нового керівника.

За словами Шуляк, в умовах розв'язаної Росією повномасштабної війни “партія має асоціюватися зі щоденною копіткою роботою з допомоги фронту та зміцнення тилу”.

“Війна робить вимоги жорсткішими, а оцінки – відвертішими. Репутаційна бездоганність, ефективність рішень і міцний зв'язок з людьми - такими принципами партія, що створена президентом і делегувала більшість у парламент, керуватиметься на практиці”, - заявила вона.

 

Раніше народна депутатка від СН Мар'яна Безугла звернулася до керівництва партії з клопотанням про виключення Миколи Тищенка з фракції. За її словами, нардеп неодноразово порушував статут партії та дискретитував політсилу, а також співпрацював з іншими партіями, чим шкодив інтересам Слуги народу.

Можливо зацікавить