ТОП кращих клінінгових компаній Луцька

ТОП кращих клінінгових компаній Луцька

Сьогодні послугами клінінгових компаній користуються не лише власники офісів чи торгових приміщень, а й власники осель. Адже поки спеціалісти займаються прибиранням, можна зайнятися куди більш приємними справами, ніж генеральним прибиранням або миттям вікон.

Журналісти ВСН дослідили ринок послуг Луцька і сформували підбірку клінінгових компаній.

Серед основних послуг, що надають клінінгові компанії в Луцьку, це: генеральне прибирання, прибирання після ремонту, підтримуюче прибирання, прибирання комерційне та офісне, хімчистка, миття вікон. Ціни на послуги та їх перелік у кожного трохи відрізняються.

Клінінгова компанія «Sava» працює не лише в Луцьку, а й по всій Волинській області. Оплату за послуги беруть після того, як клієнт прийме об’єкт, але під час виконання великих замовлень просять передплату.

Послуги: здійснюють хімчистку килимів, ковроліну, м’яких меблів, підтримуюче та генеральне прибирання квартири, контрактне прибирання комерційних об’єктів, прибирання приміщень після ремонту, миття вікон, фасадів, вітрин. А також можуть облаштувати прибудинкову територію, створити ландшафтний дизайн, доглянути за кущами та деревами, фонтанами та іншими штучними водоймами, вивезти будівельне сміття і прибрати сніг, зробити дрібні будівельні роботи.

ТОП кращих клінінгових компаній ЛуцькаТОП кращих клінінгових компаній Луцька

Ціни: хімчистка – килимів і ковроліну – від 60 грн/кв.м, стільців-табуретки – від 75 грн, крісел – від 150 грн, диванів – від 250 грн/1 посадкове місце, матрац односпальний – 700 грн, матрац двоспальний – 1200 грн. Прибирання: разове (квартири, будинку) – від 35 грн/кв.м, генеральне– від 50 грн/кв.м, після ремонту – від 45 грн/кв.м. Миття вікон – від 45 грн/кв.м, після ремонту – 55 грн/кв.м, миття натяжної стелі – від 60 грн/кв.м, миття плитки – від 40 грн/кв.м. Прибудинкове обслуговування: обслуговування пакетів (будинків) – від 500 грн/під’їзд, обслуговування прибудинкової території – за домовленістю, чистка бруківки – від 30 грн/кв.м, стрижка газонів – від 70 грн/10х10м, обслуговування офісних приміщень – від 40 грн/кв.м, обслуговування магазинів, торгових центрів – ціна договірна, стрижка кущів – від 70 грн.

Клінінговий сервіс м. Луцьк «Сleanmaster» із 2018 року надає послуги, використовуючи професійну техніку та спеціалізовані хімзасоби. Так як кожне приміщення унікальне, тому тут пропонують індивідуальний підхід до клієнта, а ще гнучкість та зручність.

Послуги: хімчистка, прибирання, миття вікон і бруківки.

ТОП кращих клінінгових компаній Луцька

Ціни: хімчистка – дивану – 350 грн за посадкове місце; матрацу – 300 грн за одну сторону односпального матрацу, 600 грн за одну сторону двоспального матрацу; килиму – 100 грн за м²; штор –  60 грн за м²; сушіння меблів – +25% до вартості хімчистки. Базове прибирання – 50 грн за м²; генеральне – від 60 грн за м²; після ремонту – від 60 грн за м². Сезонне миття вікон – 70-80 грн/м² (ціна вказана за вікно з однієї сторони); після ремонту – від 100 грн/м². Миття бруківки – 30 - 40 грн/м².

Клінінгова компанія «Прибрано» надає, окрім базових, послугу озонування, що полягає в дезінфекції приміщення; профілактиці та знищенні вірусів й інших хвороботворних бактерій; усуненні сильних запахів (тютюну, цвілі, гнилизни, грибка, гару, запаху тварин). Уже 10 років компанія спеціалізується на клінінговому обслуговуванні об'єктів нерухомості в рамках довгострокових і разових договорів. Фахівці успішно надають послуги прибирання квартир, котеджів, офісів, магазинів, оздоровчих центрів та інших будівель Луцьку.

Послуги:

  • щоденне прибирання офісів, магазинів, оздоровчих центрів;
  • післяремонтне прибирання житлових та нежитлових приміщень;
  • генеральне прибирання житлових та нежитлових приміщень;
  • миття вікон і лоджій;
  • професійне чищення підлоги;
  • хімчистка килимів та м'яких меблів;
  • прибирання території: скошування трави, прибирання і вивезення снігу, будівельного сміття.

ТОП кращих клінінгових компаній Луцька

Ціни: генеральне прибирання квартир і будинків – від 60 грн/м2; підтримуюче – від 35 грн/м2; після ремонту – від 60 грн/м2; постійне прибирання офісів – від 3 тис. грн. Хімчистка килимів і ковроліну – від від 95 грн. м2; дивану до 3-х посадочних місць – від 900 грн; крісла диванного типу – 400 грн; стільця – 150-250; матраца односпального – 700 грн, двоспального – 800 грн. Миття вікон – від 70 грн/м2; фасадів – від 60 грн/м2; бруківки – від 35 грн/м2; чистка бруківки – від 45 грн/м2. Озонування приміщення – від 500 грн; озонування авто – від 150 грн.

Вузькопрофільні спеціалісти компанії «Do.Blysku» здійснюють клінінг безпечними засобами, якісною технікою в Луцьку та області.

Послуги: організація простору, майстер на годину, прибирання житлових, комерційних та офісних приміщень, генеральне прибирання після будівництва або ремонту, прибирання СТО, автосалонів, виробничих приміщень, послуги з управління підлогами та іншими поверхнями.

ТОП кращих клінінгових компаній ЛуцькаТОП кращих клінінгових компаній Луцька

Ціни: генеральне прибирання – від 65 грн/м кв; базове (підтримуюче) – від 30 грн/м кВ; після ремонту без меблів – від 50 грн/м кв; з меблями – від 65 грн/м. кв. Сезоне миття вікон з двох сторін – від 100 грн/ м кВ; після ремонту – від 140 грн/ м кв. Миття натяжної стелі – 70 грн/ м кв; чистка швів між плиткою – 40 грн/ м кв.; настінної плитки – 600 грн/ год; шаф всередині – 600 грн/ год; духової шафи – 400 грн; холодильника – 200 грн; витяжки – від 200 грн; мікрохвильової печі – 300 грн; прасування речей – 140 грн/год. Хімчистка ковроліну від 50/ м кв – 50 грн/м кв; матраців – від 600 до 1300 грн; диванів – від 1000 до 1400 грн.

Читайте також:

Можливо зацікавить