«Треш на кордоні»: чоловікам таки ускладнили виїзд з країни, дехто вже добу стоїть у черзі. Відео

«Треш на кордоні»: чоловікам таки ускладнили виїзд з країни, дехто вже добу стоїть у черзі. Відео

Повідомляють про величезні черги на кордоні. Користувачі пишуть, що черги і на в'їзд  і на виїзд з України, бо ті, кого не випускають, перекрили дорогу для тих, хто в'їжджає.

В соцмережах публікують відео з пунктів пропуску. Користувачі зазначають, що люди вже понад добу стоять в черзі. 

31 грудня у Держприкордонслужбі підтвердили, що через неодноразові підробки документів можуть вимагати в чоловіків, яким дозволено перетинати кордон, зокрема багатодітних батьків, витяг із протоколу ТЦК або запис про відстрочку в військовооблікових документах. 

«Зважаючи, що ми неодноразово виявляли підробки документів, пов’язаних з багатодітністю, наші інспектори можуть перевіряти цю умову виїзду чоловіків, зокрема, і за документами з територіальних центрів комплектування. Це можуть бути витяг з протоколу ТЦК про прийняте рішення про відстрочку, або запис про відстрочку в військовооблікових документах», - прокоментував речник ДПСУ Андрій Демченко.

«Треш на кордоні»: чоловікам таки ускладнили виїзд з країни, дехто вже добу стоїть у черзі. Відео«Треш на кордоні»: чоловікам таки ускладнили виїзд з країни, дехто вже добу стоїть у черзі. Відео«Треш на кордоні»: чоловікам таки ускладнили виїзд з країни, дехто вже добу стоїть у черзі. Відео

Читайте також:

Можливо зацікавить