"Три дні у Бучі, Ірпені та Гостомелі": Дмитро Комаров показав моторошні кадри вбитих та замордованих росіянами українців. Фото 18+

"Три дні у Бучі, Ірпені та Гостомелі": Дмитро Комаров показав моторошні кадри вбитих та замордованих росіянами українців. Фото 18+

«Три дні у Бучі, Ірпені та Гостомелі. Як страшний сон, який переривався лише ночами, у холоді та темряві. Вночі у спальнику не видно того пекла, яке на вулицях міста. Я приїхав з передовою групою патрульної поліції України під командуванням Євгена Жукова. Дуже круті хлопці зі спецпідрозділу ТОР. До них приєдналися Ірпінські поліцейські із відділу особливого призначення. Хлопці не втекли з міста під час окупації, продовжували під обстрілом виконувати роботу. Їздили з ними на зачистку: перевірка підозрілого, пошук російських втрат, допомогу місцевим провізією», - усе це журналіст зафіксував на фото.

Він був у першій поліцейській машині, яка увійшла до Бучі та Ірпеня. Одностайна інформація від місцевих – російські з київської області втекли. В паніці. "Швидко, бл**ь!", - кричали командири.

«Збиралися хвилин за 15. Намагалися встигнути забрати накрадене. Напередодні наші військові організували переправу через Ірпінь та підбиралися дедалі ближче. Шансів пробратися до Києва у росіян не лишалося. Їхній план провалений. ЗСУ їх оточують. Цитата з російських «завдання спецоперації виконане» - класична брехня в їх ЗМІ. Хіба що, якщо завданням не був геноцид українського народу, знищення мирних мешканців та руйнування міст. Це «завдання» російські солдати виконували. Ви напевно бачили вчора фото та відео з вулиць Бучі, які встелені трупами. Але це не єдине місце. Ось собака гавкає біля тіла господаря. Вже тиждень. Ось чоловік із зв'язаними руками та простріленою головою. А ось хлопець без голови, із ключами біля рук. Додому не встиг», - зазначає Комаров.

І описує події далі: «Ми з поліцією, саперами та Нацгвардією дістаємо з кювету розстріляні машини із мирними жителями. Вже не у Бучі. Вбиті пенсіонери, молоді сім'ї, машини із скелетами. Я бачив усе на власні очі. Машини розстрілювали. Вхідні отвори – лобове скло. Росіяни втекли з Київської області. Але відсутність вибухів у Києві та області, які стали звичними – не кінець війни. РФ ще покаже свою підлість Попереду багато роботи, щоби назавжди очистити нашу землю від нечисті. І перемогти. Обов'язково», - пише журналіст.

Можливо зацікавить

Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

Українець пішов воювати за Росію, а потім розстріляв окупантів

Житомирщина, вбивство, військовий, родина

Застрелив маленьку доньку, дружину та себе: на Житомирщині знайшли мертвими військового з родиною

журналістка війна

Чоловік зараз захищає Україну: на Волині прощатимуться із журналісткою-Героїнею Аллою Пушкарчук. Оновлено

Росія Україна
відео

«Я не вибирала, де мені народитися»: росіянка, яка 17 років живе на Волині, хоче отримати громадянство України

Донеччина бої журналіст

«Попри кров та біль бачила навколо себе прекрасне»: спогади про молоду Героїню з Волині

Андрій Топчій загинув у бою під Роботиним

У бою під Роботиним загинув колишній журналіст українського видання

«Кинджали» - на захід: на Волині дві години тривала повітряна тривога

«Кинджали» - на захід: на Волині дві години тривала повітряна тривога

футбол війна Тимощук

У Росії вже заявили, що зрадник з Луцька Тимощук виграє суд проти України

Зробив це не ненавмисно: лучанин вбив тестя, але не погодився провести 7 років за гратами

Зробив це не ненавмисно: лучанин вбив тестя, але не погодився провести 7 років за гратами