Три пожежі за один день: волинські рятувальники борються з вогнем на різних фронтах

Три пожежі за один день: волинські рятувальники борються з вогнем на різних фронтах

У понеділок, 26 серпня, рятувальники Волині боролися з кількома пожежами на території області.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ДСНС Волині.

Зокрема, о 10:15 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в селі Уховецьк Колодяжненської громади. На місце події прибули рятувальники з 4-ї ДПРЧ з міста Ковель та працівники МПО Уховецьк і Скулин. Вогнеборці швидко ліквідували займання о 11:12 за допомогою двох водяних стволів. Причина пожежі, ймовірно, полягає в недоліках конструкцій нагрівальної печі.

О 15:22 черговий підрозділ 14 ДПРЧ з селища Ратне загасив пожежу господарської споруди в селі Видраниця Забродівської громади. Імовірна причина – коротке замикання електромережі.

О 19:22 рятувальники 13-ї ДПРЧ з селища Маневичі ліквідували загорання сухої трави на площі 0,15 га поблизу села Граддя Маневицької громади. Причина займання – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Три пожежі за один день: волинські рятувальники борються з вогнем на різних фронтахТри пожежі за один день: волинські рятувальники борються з вогнем на різних фронтахТри пожежі за один день: волинські рятувальники борються з вогнем на різних фронтахТри пожежі за один день: волинські рятувальники борються з вогнем на різних фронтахТри пожежі за один день: волинські рятувальники борються з вогнем на різних фронтах

Читайте також:

Можливо зацікавить