Триває боротьба за життя: у страшній ДТП на Львівщині постраждав 22-річний волинянин. Потрібна допомога

Триває боротьба за життя: у страшній ДТП на Львівщині постраждав 22-річний волинянин. Потрібна допомога

У ДТП на Львівщині за участю автобуса «Львів – Луцьк» постраждали брат і сестра з Волині. Дівчину уже відпустили додому, а за життя молодого хлопця досі продовжують боротися медики. Рідні просять допомоги небайдужих.

Про це повідомляє Волиньпост

Аварія сталася у неділю, 3 вересня, у селі Жовтанці Львівського району. 

За попередніми даними, 19-річний водій легковика «Шевроле Ласетті» зіткнувся з рейсовим автобусом «Еталон», водієм якого був 60-річний чоловік з Волині.

Унаслідок зіткнення двоє пасажирів автобуса віком 17 та 22 роки отримали травми. Це – рідні брат і сестра з Волині. Їх госпіталізували у лікарню. Дівчину через деякий час відпустили додому. Натомість за життя хлопця продовжують боротися медики.

Згодом правоохоронці встановили, що юнак з Києва керував машиною у стані наркотичного сп'яніння та без документів. Йому повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у стані сп’яніння. Водієві загрожує до трьох років ув'язнення, а також позбавлення права керувати транспортом на строк до п'яти років.Триває досудове розслідування. Обставини, за яких трапилась ДТП, встановлюють.

Тим часом рідні потерпілого хлопця з Волині – 22-річного Василя Новака із села Прилуцьке – просять фінансової допомоги на його лікування. Адже травми – важкі і є необхідність в оперативних втручаннях та тривалій реабілітації.

Реквізити карток рідних Василя Новака:

  • 5168745177043426 Новак Єлизавета Йосипівна (мама)
  • 5168757419176690 Мамчур Галина Павлівна (сестра).

Читайте також: 

Можливо зацікавить