Це не нещасний випадок: Зеленський у Давосі розповів про трагедію у Броварах

Це не нещасний випадок: Зеленський у Давосі розповів про трагедію у Броварах

 Український президент розпочав свою промову на економічному форумі в Давосі, з прохання вшанувати загиблих в авіакатастрофі в Броварах і загиблих на війні. Також він заявив, що це не нещасний випадок.

Про це повідомляє СNN.

«Чотирнадцять українських сімей сьогодні втратили своїх близьких, і ще більше сімей щодня втрачають через війну», - сказав Зеленський.

 Також він заявив, що трагедія у Броварах - це не нещасний випадок.

«Кожна смерть - результат війни. Це не нещасний випадок, це війна. І війна йде не тільки на полі бою, є різні напрямки війни», - зазначив український президент.

За його словами, все що відбувається в Україні: падаючі на мирних людей ракети, те, що відбувається з дитячими садками, кожна смерть - це результат війни.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що Росія зараз намагається підготувати реванш на тлі низки провалів на фронті, але її плани не здійсняться.

Читати також:

  • У Броварах місцевий житель Микола Антонов привів вранці 18 січня до дитсадка свого сина, коли побачив у вікно, як просто на будівлю летить вертоліт. Чоловікові вдалося врятувати свою та інших дітей.
  • 18 січня внаслідок авіакатастрофи у Броварах на Київщині загинуло 13 дорослих і одна дитина, повідомляли у ДСНС станом на 15:45. Мешканець Броварів і батько двох дітей Олександр Пономаренко втратив дружину Олену і молодшу доньку Мілану.

Можливо зацікавить