Це не щоденні обстріли: відомий співак з Луцька Монатік зізнався за що переживає найбільше

Це не щоденні обстріли: відомий співак з Луцька Монатік зізнався за що переживає найбільше

Відомий співак з Луцька Дмитро Монатік зізнався через що переживає найбільше. І це не щоденні обстріли.

Про це артист розповів у коментарі «Інформатору».

1 вересня Монатік відправив двох синів до київської школи. Минулого року діти музиканта навчалися у Британії, але тепер вони з дружиною вирішили, що дітям час повертатися додому. Він заявив, що вирішив повернути дітей, бо сім'я має бути разом, і проходити через всі складнощі. Крім цього, відправити дітей саме в київську школу було мрією Монатіка з дружиною. 

«В мене діти в перший рік повномасштабного російського вторгнення провчилися за кордоном. І якщо можна сьогодні якесь щастя відшукати, то це точно їх повернення. Наша мрія з дружиною була в тому, щоб вони пішли саме в цю школу, в Києві», - каже співак.

Монатік зазначає, жити в Україні зараз звісно тривожно: «І сьогодні були сирени, і (на днях) які були обстріли серйозні, свистіло над вухами. Ми в цьому живемо, ми до цього звикли».

Але все це не зупинило подружжя від того, щоб повернути дітей додому.

«Ми прийшли до одного - якщо ми сім’я, то не тільки в радості, а й в самих складних труднощах ми все одно мусимо буди разом. І це всієї країни, здається, теж стосується».

Артист зазначає, що ні в якому разі не засуджує тих людей, які продовжують перебувати за кордоном і віддають там дітей до школи.

«Я розумію тривогу, я розумію переживання. Якщо вони мають змогу подарувати більш спокійне дитинство дитині, то це нормально, це правильно. Ми просто з дружиною дійшли до того, що ми хочемо бути в Україні, з Україною, все погане і добре переживати разом, сім'єю», - розповів Монатік.

Співак поділився, що його зараз тривожить найбільше.

«Вони (діти) сьогодні перший день в школі - це ж такий довгий дуже важливий шлях. Тривожуся, щоб він був класним, легким, щоб у них були справжні друзі тут, з якими можливо вони по життю пройдуть. В них тут починається дуже важливий етап життя», - відзначив Монатік.

Читайте також:

Можливо зацікавить