Це все балачки: у луцькому салоні еротичного масажу заперечують причетність до борделю

Це все балачки: у луцькому салоні еротичного масажу заперечують причетність до борделю

У луцькому цілодобовому салоні, який позиціонує себе як студія інтимного масажу, заперечують свою причетністю до борделю. Про це заявив адвокат закладу Костянтин Розбітновий. 

Натомість лучани, які проживають у будинку на вулиці Даньшина, 14в, не лише спостерігають за чергами клієнтів, але й чують, які саме послуги там надають. Місцеві розповідають, що щоночі там лунають гучна музика, сміх, крики та стогони, повідомляють Волинські новини з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

Мешканці вже втомилися скаржитися до поліції. Як кажуть, після приїзду правоохоронців, буває, усе затихає лише на день-два.

Лучанка, яка мешкає в квартирі над салоном, зафіксувала гучну музику та крики о п’ятій ранку на відео. Вона розповідає, що майже щоночі там влаштовують своєрідний фестиваль. Постійні дзвінки в поліцію призвели до того, що працівниці салону у своїх чатах опублікували її номер телефону з оголошенням про надання сексуальних послуг.

Щоби вирішити ситуацію, вона зверталася до правоохоронців. Також їй вдалося отримати номер телефону контактної людини з цього закладу. Чоловіка, з яким вона спілкувалася, звати Артем Ткаченко. Однак журналістам він заперечив, що має будь-яке відношення до салону.

Щоправда, після розмови з ним журналістам зателефонував чоловік, який представився адвокатом Костянтином Розбітновим. Він із Дніпра.

«З боку поліції до діяльності питань немає. І те, що там балачки про інтимні послуги, – це все балачки. Я хочу наголосити, що розповсюдження у ЗМІ неправдивої інформації є правопорушенням і може тягнути за собою заяву про притягнення до відповідальності, також позов до суду з приводу захисту честі, гідності та ділової репутації. Тож якщо хтось вважає, що там проводиться якась незаконна діяльність, то для цього в нас є правоохоронні органи, які повинні цю діяльність припинити», – говорить адвокат Костянтин Розбітнов.

Правоохоронці зазначають, що схожий заклад функціонував на вулиці Лесі Українки.

«Зараз цей салон масажу розташований на вулиці Даньшина. Тоді, коли він функціонував у центрі міста, наші працівники поліції, профільні підрозділи збирали всю інформацію, документували. Всі матеріали були передані в Головне слідче управління. Як писала Нацполіція, було викрито цілу мережу таких закладів в Україні. Там організатори та співорганізатори з Дніпра та Дніпропетровської області. Зараз над ними триває суд. Ще в лютому справа направлена до суду. Розглядається провадження за статтею «Сутенерство». Але суд не заборонив діяльність цих закладів на час розгляду судової справи», – коментує речниця ГУ НП у Волинській області Ольга Бузулук.

Читайте також: 

Можливо зацікавить