У боях за вільну Україну загинув старший лейтенант з Волині

У боях за вільну Україну загинув старший лейтенант з Волині

В російсько-українській війні загинув уродженець села Цміни, що на Маневиччині, старший лейтенант Віталій Послєдов. Про це повідомляють на сайті громади. 

«Знову у Маневицькій територіальній громаді сумна звістка. Захищаючи рідну землю від російських загарбників поблизу населеного пункту Довгеньке Ізюмського району Харківської області загинув старший лейтенант Послєдов Віталій Олександрович 1994 р.н.

Уся Маневицька громада низько схиляє голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлює щирі співчуття дружині Марині, рідним, близьким та побратимам загиблого. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Світла пам’ять Воїну та усім Героям, які віддали своє життя, захищаючи рідну землю, від російського агресора», - зазначають у громаді.

У боях за вільну Україну загинув старший лейтенант з Волині

«Віталій народився і виховувався у зразковій багатодітній українській родині. Він завжди брав на себе відповідальність, був мужнім, працелюбним, а тому вибрав фах військового. Його дуже любили рідні та друзі, а співслуживці дуже поважали.

Знаю, що в цей момент жодне слово не зменшить болю батьків, дружини, братів і сестер від втрати Віталія. І все ж прийміть щирі співчуття», - пише про загиблого Andriy Lyndyuk.

Про час та місце поховання воїна-захисника Віталія Послєдова буде повідомлено додатково.

У звязку з загибеллю Віталія 9, 10, 11 квітня оголошені днями жалоби на території Камінь-Каширщини.

Відповідне розпорядження підписала начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук.  

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого Героя! 

Можливо зацікавить