У Чернігівській області автомобіль розчавив чоловіка, який лежав на дорозі

У Чернігівській області автомобіль розчавив чоловіка, який лежав на дорозі

Біля села Кинашівка, що на Чернігівщині, сталася аварія. Водій за кермом Audi A6 не дотримався безпечної швидкості руху та наїхав на чоловіка, який лежав на проїжджій частині дороги поряд з велосипедом.

Про це пише «Суспільне».

 Потерпілий отримав травми, його доправили до лікарні, але він помер. У поліції повідомили, що за кермом Audi A6 перебував чоловік 2000 року народження. На момент аварії він був тверезий.

Правоохоронці відкрили провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого). Максимальна санкція передбачає вісім років позбавлення волі з позбавленням керування транспортними засобами на такий же термін.

Читайте також:

  • Біля села Нижні Ворота Мукачівського району, що Закарпатській області сталась ДТП, де загинуло четверо людей, серед яких дитина. Мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з вантажівкою Renault.
  • У Хмельницькій області сталася смертельна ДТП. Біля міста Старокостянтинів, на трасі «Житомир Чернівці», зіткнулися автогрейдер і легковик. В результаті загинули троє людей.

Можливо зацікавить