У чотирьох навчальних закладах на Волині триває будівництво укриттів

У чотирьох навчальних закладах на Волині триває будівництво укриттів

На Волині триває будівництво укриттів за кошти державного та місцевих бюджетів: у Рованцівському ліцеї, ліцеї №1 Ковеля, Ківерцівському ліцеї №2 та Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

Із державного бюджету на ці цілі виділили 47 мільйонів гривень.

Укриття Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою має площу 600 м.кв. Побудоване відповідно до державних будівельних норм, які вступили у дію з 1 листопада 2023 року. Розраховане на одночасне перебування 500 учнів. Згідно проєкту передбачено оснащення меблями, генератором та відповідним обладнанням, необхідним для навчання.

Укриття Рованцівського ліцею передбачено для 300 дітей, загальна площа забудови 1000 м.кв. Наразі в ліцеї навчається 475 учнів. Споруда вміщатиме одночасно усіх школярів.

У Ківерцівському ліцеї №2 укриття будується для 150 учнів. Загальна кількість школярів – 256. Тож навчання проводитимуть у дві зміни.

Ліцей №1 м.Ковель будують укриття площею 622 м.кв. Загальна кількість учнів 1282. Тут також передбачається навчання у дві зміни.

У чотирьох навчальних закладах на Волині триває будівництво укриттівУ чотирьох навчальних закладах на Волині триває будівництво укриттівУ чотирьох навчальних закладах на Волині триває будівництво укриттівУ чотирьох навчальних закладах на Волині триває будівництво укриттівУ чотирьох навчальних закладах на Волині триває будівництво укриттів

Читайте також: 

Можливо зацікавить