У громаді на Волині освятили банери полеглим Героям

У громаді на Волині освятили банери полеглим Героям

У Берестечківській громаді біля меморіалу Слави відбулося освячення банерів полеглим Героям Богдану Шведюку та Марʼяну Куцю.

Захід розпочався із хвилини мовчання та звучання державного Гімну України, - повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Настоятель Свято-Троїцького собору м.Берестечко о. Миколай Качмар, настоятель Свято-Георгіївської церкви с. Піски о. Михаїл Пшеничка відслужили поминальну панахиду.

До заходу долучились рідні загиблих Героїв, працівники міської ради, працівники культури, Центру музично-естетичної освіти школярів,працівники ВУЖКГ м.Берестечко. 

У громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим ГероямУ громаді на Волині освятили банери полеглим Героям

Читайте також:

Можливо зацікавить