У громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУ

У громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУ

Працівники культури Камінь-Каширської громади та їх вихованці плетуть маскувальні сітки захисникам і постійно підтримують донатами військовослужбовців.

Чергові сплетені маскувальні засоби відправили на передову, щоб вберегти життя українським воїнам. Свою любов, добро, турботу вкладали в кожен клаптик сплетеної сітки, як дорослі, так і діти, - пишуть на фейсбук-сторінці управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради.

Як зазначають в управлінні, хоч нині не на часі деяка робота, яку сумлінно виконували працівники культури до початку повномасштабної війни та сьогодні вони роблять багато важливих справ, щоб не лише підняти бойовий дух наших Героїв, а й допомагати, тим військовим, які на лінії вогню.

«У складний для нас та нашої країни час галузь культури робить все можливе, щоб не лише зберегти ідентичність і самобутність української держави, а й примножити культурні надбання, водночас активно здійснює волонтерську діяльність. Дякую всім вам за ініціативність, старанність, людяність і готовність завжди допомагати бійцям. Наші спільні старання обов'язково приведуть нас до важливої довгоочікуваної мети», – зазначає керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук.

У громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУУ громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУУ громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУУ громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУУ громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУУ громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУУ громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУУ громаді на Волині працівники культури плетуть маскувальні сітки для ЗСУ

Читайте також:

Можливо зацікавить