У громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана Свиридюка

У громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана Свиридюка

28 жовтня в бою за Україну, її свободу і незалежність, поблизу Луганської області загинув Богдан Свиридюк.

У суботу, 4 листопада, в Куликовичах попрощалися з турботливим сином, надійним братом, вірним товаришем та побратимом Богданом Свиридюком, – пишуть у фейсбуці Колківської громади.

Віддати останню шану прийшли рідні, друзі, військовослужбовці та жителі громади. Проводжали Героя зі сльозами на очах, скорботою та болем, з квітами та навколішки.

У громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана СвиридюкаУ громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана Свиридюка

«Ім'я нашого Героя назавжди залишиться в нашій пам'яті та буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Низенько схиляємо голови в скорботі! Щирі співчуття батькам та усій родині!Вічна та світла пам'ять Герою України!» – йдеться у дописі.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

У громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана СвиридюкаУ громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана СвиридюкаУ громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана СвиридюкаУ громаді на Волині провели в останню дорогу 26-річного Героя Богдана Свиридюка

Можливо зацікавить