У Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. Фото

У Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. Фото

У Луцькому районі рятувальники ліквідували наслідки ДТП за участі двох автівок, є потерпілі.

4 вересня о 15:48 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Борохів Луцької громади трапилося зіткнення двох легкових автівок.

По прибуттю рятувальних підрозділів пасажир одного транспортного засобу був заблокований.

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту деблокували чоловіка та разом з медиками за допомогою ношею транспортували його до автомобіля 103. Також вогнеборці разом з медиками транспортували до автомобілів 103 інших учасників ДТП.

Загалом в автомобілях перебувало 4, всіх учасників події госпіталізовано до лікарні.

У Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. ФотоУ Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. ФотоУ Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. ФотоУ Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. ФотоУ Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. ФотоУ Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. ФотоУ Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. ФотоУ Луцькому районі в ДТП постраждало 4 людини: одного пасажира деблокували рятувальники. Фото

Читайте також: 

Можливо зацікавить